Salaris & Personeel

 

Salaris online
Een deugdelijke salarisadministratie voeren is een hele klus. Veel bedrijven besteden die activiteit dan ook uit aan een externe partij. Bij LENS zorgen gespecialiseerde medewerkers voor een correcte uitvoering van uw salarisadministratie en alles wat daarmee samenhangt.

Via LENS connect kunt u in Salaris online de salarisverwerking, aangifte loonheffingen en loonjournaalposten inzien en zo nodig printen. Zelfs is het mogelijk om de loonjournaalpost automatisch in te lezen in diverse financiële pakketten, zoals Exact online!
Indien u graag zelf de touwtjes in handen heeft, kunt u ook zelf de periodieke mutaties invoeren in Salaris online. Wij zullen dit vervolgens controleren en de salarisverwerking uitvoeren.

Personeel online
Het bijhouden van een personeelsadministratie wordt ook vaak onderschat.

Verlof
Het bijhouden van bijvoorbeeld een verlofadministratie kunt u gemakkelijk doen via Personeel online. Indien uw werknemer een eigen inlogcode heeft (ESS), kunnen zij 24 uur per dag hun eigen verlofkaart inzien. Ook kunnen zij vanuit ESS eenvoudig een verlofaanvraag doen. U ontvangt vervolgens hiervan een e-mail, zodat u deze al dan niet  goed kan keuren. Dus geen mondelinge of aparte e-mails meer!

Digitaal dossier
Geen personeelsmappen meer in de kast, maar alle personeelsdossiers gedigitaliseerd. Dit kan ook met Personeel online!
Heeft uw werknemer ESS, dan kunnen zij (deels)  toegang krijgen tot hun eigen personeelsdossier. 

Ziekteverzuimregistratie
Tevens kunt  u in Personeel online de ziekteverzuimmeldingen invoeren en kunt u uw verplichtingen in het kader van de Wet Poortwachter uitvoeren. De signalen van de verplichtingen die uitgevoerd moeten worden, kunt u tijdig per e-mail ontvangen.

Vragen?
Onze gespecialiseerde werknemers kunnen u begeleiden bij  en adviseren over personeelsvraagstukken zoals verzuimbeleid, arbeidsvoorwaarden, werkkostenregeling en ontslagaanvragen. Belt u ons gerust!

Downloads


 

Saskia Reitsma van Huisdiervoordeelshop in Zwolle over LENS

Saskia Reitsma, die de administratie verzorgt bij Huisdiervoordeelshop in Zwolle: "De diensten die Huisdiervoordeelshop afneemt betreffen vooral salarisadministratie en vragen over personeelszaken". De service van LENS beoordeelt Saskia als ‘zeer goed'. "De medewerkers van LENS zijn altijd behulpzaam en er is veel kennis bij de medewerkers."