Helder

Wat?

LENS accountants. Een middelgrote en regionaal werkende accountant met kantoren in Raalte en Zwolle. Als lokaal betrokken accountant met gedegen kennis van vele branches, werkzaam voor ondernemingen verschillend in bedrijfstype en bedrijfsgrootte, werken wij helder aan de toekomst en de ambities van onze klanten.

Wie?

De 28 medewerkers van LENS accountants - generalisten en specialisten - bieden u kwaliteit en betrokkenheid. Hoe we onze dienstverlening op ùw behoefte afstemmen? Door goed naar u te luisteren, uw vraagstukken voor ogen te houden en de prestaties van uw onderneming goed te volgen. Door dieper op zaken in te gaan als dat nodig is. En door u - ook ongevraagd - van heldere adviezen te voorzien.

Hoe?

LENS accountants adviseert en begeleidt u in de volle breedte. U wilt immers uw tijd besteden aan ondernemen, toch? Dus gaat LENS accountants verder dan ‘klassieke" principes: financiële verslaglegging en administreren. Ook op andere gebieden kunt u ons inschakelen: salarisadministratie en personeelsadvies, belastingadvies, -aangiftes en -planning, bedrijfseconomische advies, fusies en overnames en financiële planning, zowel voor uw onderneming als voor uzelf als ondernemer.

Waarom?

Helder. Dat wil LENS accountants zijn. Helder in aanpak en visie, helder in contacten en afspraken, helder in de samenwerking en de resultaten voor uw bedrijf. We houden van vooruit kijken, samen met u. Zijn er actuele knelpunten? Waar liggen toekomstkansen? Met welke diensten van LENS bent u beter af? Hoe kunt u ondernemen en uw organisatie verder ontwikkelen in plaats van boekhouden en worstelen met de wettelijke regels? Kortom, hoe krijgt uw ambitie ruimte en uw professionele passie meer lucht? Wij vertellen u graag de antwoorden!