Belastingadvies

Belastingadvies gaat niet alleen over blauwe enveloppen, zo is bijvoorbeeld de rechtsvorm van uw onderneming bepalend of u privé- en ondernemingsvermogen kunt scheiden. Vakkundig advies van onze fiscalisten kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes over de voor u gunstigste rechtsvorm en ondernemingsstructuur. Natuurlijk helpen wij u bij het opstellen van de bijbehorende contracten.
En de gevreesde blauwe enveloppen van de Belastingdienst? Zelfs LENS accountants kan het niet leuker maken, maar wel makkelijker. In overleg met onze fiscale specialisten ontdekt u vast ongekende mogelijkheden. Met een betere spreiding kunt u wellicht flink besparen. Met een goede timing kan uw aanslag gunstiger uitpakken. Kortom, belasting besparen of heffing uitstellen is in veel gevallen ook voor u weggelegd. Maar het is wel specialistenwerk. Onze fiscalisten zorgen voor de juiste aanpak en lichten die helder toe. Zij verzorgen accuraat uw aangifte vennootschapsbelasting, uw aangifte inkomstenbelasting, maar ook de aangifte voor de erfbelasting etc.. Bovendien kunnen deze vakmensen u adviseren over financiële planning, fiscale- en estateplanning en pensioenvoorzieningen.


 

Corine van Walraven van Staalmach BV in Almelo over LENS

Volgens Corine van Walraven is Staalmach BV al 25 jaar (ja, een jubileum!) klant bij LENS accountants (voorheen accountantskantoor Logtenberg). "Ik denk dat die 25 jaar klant al heel veel zegt over de positieve ervaringen die we met LENS accountants hebben." Staalmach laat LENS diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals tussentijdse controle, opstellen van de jaarrekening en de salarisadministratie. "Wat ik zelf ook zeer plezierig vind is dat er wat Staalmach betreft niet veel verloop zit in de aanspreekpunten die we bij LENS hebben. Op gestelde vragen per e-mail of telefoon ontvangen wij bovendien snel antwoord."