Belastingadvies

Belastingadvies gaat niet alleen over blauwe enveloppen, zo is bijvoorbeeld de rechtsvorm van uw onderneming bepalend of u privé- en ondernemingsvermogen kunt scheiden. Vakkundig advies van onze fiscalisten kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes over de voor u gunstigste rechtsvorm en ondernemingsstructuur. Natuurlijk helpen wij u bij het opstellen van de bijbehorende contracten.
En de gevreesde blauwe enveloppen van de Belastingdienst? Zelfs LENS accountants kan het niet leuker maken, maar wel makkelijker. In overleg met onze fiscale specialisten ontdekt u vast ongekende mogelijkheden. Met een betere spreiding kunt u wellicht flink besparen. Met een goede timing kan uw aanslag gunstiger uitpakken. Kortom, belasting besparen of heffing uitstellen is in veel gevallen ook voor u weggelegd. Maar het is wel specialistenwerk. Onze fiscalisten zorgen voor de juiste aanpak en lichten die helder toe. Zij verzorgen accuraat uw aangifte vennootschapsbelasting, uw aangifte inkomstenbelasting, maar ook de aangifte voor de erfbelasting etc.. Bovendien kunnen deze vakmensen u adviseren over financiële planning, fiscale- en estateplanning en pensioenvoorzieningen.


 

Sheila Hannink-Hafkamp van Hafkamp Grafwerken en Natuursteen B.V. in Olst

Volgens Sheila Hannink-Hafkamp van Hafkamp Grafwerken en Natuursteen B.V. hebben zij "zolang het nieuwe LENS-pand er staat" (ca. 10 jaar) een relatie met LENS. Hafkamp schakelt LENS "voor best veel zaken" in, zoals jaarrekening, kwartaaloverzichten, salarisadministratie en belastingzaken. De samenwerking met LENS accountants beoordeelt Sheila Hannink-Hafkamp als goed. "Bovendien: als er vragen zijn, dan worden deze altijd snel beantwoord."