Administratie

U kunt natuurlijk zelf uw administratie verwerken of ons de opdracht geven deze te verzorgen. Een derde mogelijkheid is dat u uw administratie bijhoudt in Exact Online of Snelstart. Het voordeel van zo'n online boekhouding is dat u overal via internet uw administratie kunt bereiken en het maakt de communicatie met LENS accountants gemakkelijk. Bovendien is er zo de mogelijkheid dat wij meekijken en u zo ondersteunen, controleren en corrigeren.
Hoe het ook zij: elke ondernemer en elke onderneming wordt wettelijk geacht een goede en sluitende administratie te voeren. Dat lijkt een heldere eis van de wetgever, maar de praktijk is iets weerbarstiger... Welke software, welke branchespecifieke applicaties, updates, mankementen, managementrapportage? Er is veel waar u aan moet denken en waar u energie aan moet geven. LENS accountants kan u op al die gebieden administratief ontzorgen. We kijken graag naar de oplossing die het best bij u en uw bedrijf past. Want zoveel is wel zeker: op een goed administratief fundament bouwt u een beter bedrijf! Helder!


 

René Slump van Berends & Slump B.V. in Twello over LENS

René Slump is directeur van Berends & Slump B.V. en is, sinds de voorbereidingen voor overname van het bedrijf in 2001, een relatie van LENS accountants. "LENS verzorgt voor ons de jaarrekeningen, maar wij schakelen hun ook graag in bij advieswerk op het gebied van overnames, aandelenparticipaties etc. LENS is klein genoeg om persoonlijk en betrokken te zijn en groot genoeg om de vereiste deskundigheid te leveren." René Slump voegt er nog aan toe: "Wij houden van goede intermenselijke contacten met onze klanten en zakenpartners. LENS geeft hier op een plezierige wijze invulling aan."