Administratie

U kunt natuurlijk zelf uw administratie verwerken of ons de opdracht geven deze te verzorgen. Een derde mogelijkheid is dat u uw administratie bijhoudt in Exact Online of Snelstart. Het voordeel van zo'n online boekhouding is dat u overal via internet uw administratie kunt bereiken en het maakt de communicatie met LENS accountants gemakkelijk. Bovendien is er zo de mogelijkheid dat wij meekijken en u zo ondersteunen, controleren en corrigeren.
Hoe het ook zij: elke ondernemer en elke onderneming wordt wettelijk geacht een goede en sluitende administratie te voeren. Dat lijkt een heldere eis van de wetgever, maar de praktijk is iets weerbarstiger... Welke software, welke branchespecifieke applicaties, updates, mankementen, managementrapportage? Er is veel waar u aan moet denken en waar u energie aan moet geven. LENS accountants kan u op al die gebieden administratief ontzorgen. We kijken graag naar de oplossing die het best bij u en uw bedrijf past. Want zoveel is wel zeker: op een goed administratief fundament bouwt u een beter bedrijf! Helder!


 

Rob Koller van Installatiebedrijf Koller Hattem B.V. in Hattem over LENS

Rob Koller van het gelijknamige installatiebedrijf in Hattem is van oorsprong een relatie van 't Holt Associates, een kantoor dat LENS in 2007 heeft overgenomen. Al met al is Installatiebedrijf Koller Hattem al zes jaar een cliënt. "Wij schakelen LENS in voor de boekhouding, de salarisadministratie en het samenstellen van de jaarcijfers. Ik ervaar de samenwerking als prettig; het voldoet prima aan onze wensen", aldus Rob Koller.