Accountancy

Het jaarverslag. Belangrijk voor elke onderneming. Maar een jaarverslag blikt altijd terug en niet vooruit. Vanzelfsprekend zorgt LENS accountants voor het adequaat verzamelen, rubriceren en samenvatten van uw financiële gegevens tot een uitgebreid en inzichtelijk jaarverslag. Minstens zo belangrijk achten wij echter de leer- en pijnpunten daarin en vooral: de mogelijke lessen voor de toekomst. U wilt immers vooruit. En vooruit lopen en tegelijk achteruit kijken is geen handige combinatie. Vandaar: we kijken graag met u terug, maar nog veel liever vooruit. Kansen, mogelijkheden, verbeteringen. Daar is succes te behalen! Het voorbije jaar is immers: voorbij!

Succesvolle ondernemingen die zodanig gegroeid zijn dat men verplicht is wettelijke controles uit te voeren, kunnen ook dan nog steeds bij ons terecht. Wij zijn voor het uitvoeren van controleopdrachten aangesloten bij Stichting Audit Only. Stichting Audit Only is een samenwerkingsverband van negen accountantskantoren met meer dan 200 personeelsleden.
Stichting Audit Only is als accountantsorganisatie in bezit van een wta-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten en is geregistreerd bij de AFM.


 

Bianca Roelofs van W.M. Roelofs & Zn. B.V. in Nijverdal

Bianca Roelofs vertelt dat het Nijverdalse metaalbewerkingsbedrijf al sinds 1992 met LENS accountants samenwerkt. Roelofs schakelt LENS over de volle breedte in. Bianca Roelofs: "Dat gaat dus van jaarverslaglegging tot en met het schrijven van een briefje aan of het plegen van een telefoontje met de Belastingdienst. De relatie tussen LENS en ons is ook zonder meer goed te noemen."